2024-12-21 686 浏览
✨朋友带我去咗长沙湾Soho West 食好嘢!这间韩西式嘅cafe,环境好光猛,木系设计环境舒适!最正系望住无敌靓海景,简直好似度紧假咁!🍴轻盈又满足的烟三文鱼沙律烟三文鱼卷成玫瑰花好靓,配埋水牛芝士,健康又好味!😋🍴超级肉酱芝士千层面千层面好好味,又唔会太厚身,加上浓郁嘅蕃茄酱汁好均匀,每啖都有肉酱及芝士好丰富,好好味🤤🧇不会爬烟囱的圣诞老人朱古力窝夫卖相好靓,可爱圣诞老人伴着窝夫好有圣诞气氛,朱古力窝夫外脆内软,而且朱古力味 浓郁又唔太甜,伴有新鲜车厘子、蓝莓、红莓,加些奶盖一起吃仲正👍真系必试!!🎄绿雪奶盖圣诞西柚绿茶好有圣诞气氛的饮品,大大块西柚绿茶清甜可口,配上厚厚的绿茶奶盖,Creamy又带点清新!🍊济州柑橘乳酸梳打颜色系我至爱嘅紫色好靓😍柑橘好清新又甜加上乳酸,饮落酸酸甜甜好好饮!🌄环境真系好适合同朋友坐同埋 慢食同埋倾偈chill下,可以欣赏埋日落,夜景都吾错!

🍴轻盈又满足的烟三文鱼沙律
烟三文鱼卷成玫瑰花好靓,配埋水牛芝士,健康又好味!😋

🍴超级肉酱芝士千层面

🧇不会爬烟囱的圣诞老人朱古力窝夫