2022-07-05
蚊蚊猪老火锅 地址: 深水埗荔枝角道240-244号宝兴楼地下A-C号舖电话: 60609093=====================任食火锅,食完连烤鱼,鸡煲都可以转架!当然唔小得其他打边炉配料任食啦,真系试佢几个口味架锅都够饱上心口啦佢收费都好合理,$268 一位有2个hours 时间任食, 有少见架烩牛尾煲食另外仲有四川烤鱼同四川鸡煲, 真系乜都想试齐佢点左烤鱼煲,成大条两个人吃完都半饱啦,个汤汁好惹味的。食完有quota 仲可以点其他鸡煲或再添食鱼煲都得。头一盘海鲜是送的,另外肉类如牛猪鸡,丸类,蔬菜等就是任食的,用qr 落单比较难得是仲有熟食小食, 推荐炸馒头跟甜炼奶同椒盐鸡软骨汽水饮品都包埋,同埋有清酒饮。仲有gelato 食添,呢杯出面都唔平架,我食左3杯,有成5个味,食左黑芝麻绿茶同芋头。食一餐饱到听日中午,好利害!超抵食兼多野食,姐姐好勤快换骨碟又会推荐边样好食,又提我地记住雪糕凉快呀!又问洗唔洗添野食怕我地唔饱咁,食得好开心呢!
地址: 深水埗荔枝角道240-244号宝兴楼地下A-C号舖
电话: 60609093
=====================
另外仲有四川烤鱼同四川鸡煲, 真系乜都想试齐佢
比较难得是仲有熟食小食, 推荐炸馒头跟甜炼奶同椒盐鸡软骨