2019-06-17 109 浏览
原本净系约左闺蜜出嚟食饭,不过佢话好耐无见过细佬,大家由细识到大,就提议嚟个4人聚会。两个男孩子食量都比较大,我地谂落都系打边炉放题比较适合佢地多啲。就大家收工,所以约左系旺角个头食饭,创兴广场成栋大厦都系餐厅,揾野食完全无难度。一行四行可以坐六人卡位,非常阔落。火锅套餐有3款选择,如果唔想甘单调,加多少少钱就有鲍鱼或者象拔蚌海鲜套餐。细佬睇完话佢比较想食鲍鱼个餐多啲,男孩子话事吧。汤底选择有10-12款选择。放题火锅配料选择非常多!大家怕辣,闺蜜又想食个清清地嘅汤底,所以叫左清汤萝卜牛腩锅。鲍鱼餐嘅拼盘包左5款海鲜:扇贝,翡翠螺,蚝,蚌,鲜鲍鱼。鲍鱼的确要一赞,好贴心预先切开几片,落水煮一阵就可以食,非常爽口,我同闰蜜都好钟意食呀!男孩子当然唔洗讲都知,打边炉冇左肥牛系唔得,叫左几次美国三角肥牛嘅质素都保持到,雪花纹都几靓。我就最爱食所有手打鱼滑同丸,手打墨鱼滑当然系我嘅最爱。任饮罐装饮品,提供左好多款选择呀!甜品除左有雪糕之外,仲有童年回忆嘅雪条,红豆冰,牛奶乐同埋大脚板,仲有雪米糍添!

一行四行可以坐六人卡位,非常阔落。

汤底选择有10-12款选择。

放题火锅配料选择非常多!

鲍鱼餐嘅拼盘包左5款海鲜:扇贝,翡翠螺,蚝,蚌,鲜鲍鱼。

我就最爱食所有手打鱼滑同丸,手打墨鱼滑当然系我嘅最爱。

任饮罐装饮品,提供左好多款选择呀!