2024-02-07
𝙲𝚊𝚞𝚜𝚎𝚠𝚊𝚢 𝙱𝚊𝚢 | 𝙵𝚞𝚜𝚒𝚘𝚗🌍🎶最高5分👇🏻味道:👅👅👅.5环境:👅👅👅👅👅价钱:👅👅回头率:👅👅👅👅.平时睇Busking好多时候都要企喺条街度,想睇耐啲又赶住食饭😢如果想舒舒服服慢慢睇Live Show,推介你去下面呢间餐厅,唔单止环境靓嘢食正,仲有得睇高质Live Show✨绝对系拍拖/打卡胜地😏📸本身去之前冇做Research,所以去到见到有个台,仲要有人唱歌好Surprised!Live show好好听又好有味道,成餐饭听得好舒服!🐽70°烤乳猪•脆糖菠萝•百香果酱($468)乳猪个皮够脆,肉质嫩滑,值得一赞。个肉食落有几重杏仁味,但个人就麻麻地杏仁所以唔太钟意😢而且觉得如果个酱有更重嘅百香果味会更好🤔特别想赞下个脆糖菠萝🍍外皮系烧得啱啱好嘅焦糖,菠萝偏甜但做到解腻嘅效果,如果有多几嚿就好😋🍗 脆炸芝麻鸡翼($98)呢个鸡翼要激赞!新鲜炸起嘅鸡翼冇得输,外皮香脆,而且十分Juicy,咸淡啱啱好,绝对会为呢个鸡翼回头😋🦪精选海鲜冷盘($248 per 1)其实系咁啱有2张Coupon先想嚟食🤣虽然免费但海鲜都十分高质同新鲜,特别想赞个鲍鱼,非常淋身又香甜😋个人认为
最高5分👇🏻
味道:👅👅👅.5
环境:👅👅👅👅👅
价钱:👅👅
回头率:👅👅👅👅
🐽70°烤乳猪•脆糖菠萝•百香果酱($468)
🍗 脆炸芝麻鸡翼($98)
🦪精选海鲜冷盘($248 per 1)
个人认为呢度偏贵,好似要特登开先有水饮(?),可能叫酒饮反而划算啲🤔不过有埋Live Show坐得又舒服都Ok~留意到几乎每台都有叫一个类似摩天轮/游乐场样,好靓嘅打卡甜品;而个晚餐Set虽然偏贵,但见到OpenRice啲相觉得味道同外观睇落几靓,如果下次有机会都想试一试😆
绝对会为个芝麻鸡翼同Live Show返转头,大家千祈唔好错过啦~
🧑🍳十八梦
📍铜锣湾登龙街18号V Point 6楼