2024-08-11 176 浏览
成班波友为睇奥运决赛揾咗间屋睇奥运。之前叫过𠮩咙既外卖都几好味又抵食。今次叫了8人到荟大漠豚肉炒饭1盘烟鸭胸炒面1盘重庆蒜香烤鱼1条(大)麻和青花椒炒鸡1只鲜鱼汤海鲜锅(贵妃蚌,扇贝,大虾)炒土豆丝糍粑小店经营得老板(主厨)及老板娘, 座位不多所以大多数街坊都会叫外卖。大漠豚肉炒饭炒得出色 饭粒分明 好香既香料配上豚肉粒。烟鸭胸炒面,之前试过藤辣汤手工面已爱上佢地既面,少少似意粉既感觉,今次唔系汤变咗炒 原来都好好味 依兜系第二快被清空重庆蒜香烤鱼 超水准 无论个酱汁,菜底,烤鱼烤得好香唔老 肉质juicy又滑 菜底有窝荀,莲藕,椰菜花,薯仔索晒啲烤鱼汁真系好鬼正麻香青花鸡,我好钟意食辣,依个啱晒我,超多蒜粒,青辣椒,姜丝炒青花椒,炒出青花椒既味,鸡肉索晒青花辣既麻味,吞尖上的麻香海鲜锅,老板好好,个海鲜锅用鲜鱼及鱿鱼仔肴汤,汤底鲜甜,啲虾都大只爽口,贵妃蚌弹牙,扇贝就正常冇咩特别,汤底有娃娃菜及粉丝perfect 炒土豆丝系最快清空,大家都赞好味糍粑烟韧口感很好,但少啲甜会更好。特别谢谢老板娘分两次送货上门 辛苦了。小店辛苦经营,味道好 价钱平CP值绝对高
成班波友为睇奥运决赛揾咗间屋睇奥运。
之前叫过𠮩咙既外卖都几好味又抵食。
今次叫了8人到荟
大漠豚肉炒饭1盘
烟鸭胸炒面1盘
重庆蒜香烤鱼1条(大)
麻和青花椒炒鸡1只
鲜鱼汤海鲜锅(贵妃蚌,扇贝,大虾)
炒土豆丝
糍粑

大漠豚肉炒饭炒得出色 饭粒分明 好香既香料配上豚肉粒。

炒土豆丝系最快清空,大家都赞好味

糍粑烟韧口感很好,但少啲甜会更好。

特别谢谢老板娘分两次送货上门 辛苦了。

小店辛苦经营,味道好 价钱平CP值绝对高