2022-06-17 1106 浏览
一间餐厅集玩、食、ʜᴇᴀ、亲子、宠物友善于一身,相信应该得呢度先可以做到🤩有🎯ᴅᴀʀᴛ ᴀʀᴇᴀ, 🏋🏻‍♀️ɢʏᴍ ᴀʀᴇᴀ, ⛳️ʟᴀᴡɴ ʙᴏᴡʟs掟镖当然要饮啤酒🍻唔好以为以ᴘʟᴀʏɢʀᴏᴜɴᴅ形式为主嘅餐厅,食物方面就会唔好!呢度嘅食饭好出色,又有心思😍「乌鱼子卡邦尼墨鱼汁扁意粉」ʙᴀᴄᴏɴ粒劲好食,烟熏味好香墨汁扁意粉又软又Q弹卡邦尼汁唔会好腻,又唔会稀lei lei,足以包围住每一条意粉「兄弟洋葱汤」呢个真系不得了用左5款洋葱煮个汤,再用4款芝士做ᴄᴏᴀᴛɪɴɢ‼️完全系崭新嘅食法🧅用左白洋葱、紫洋葱、青洋葱、干葱&大蒜,所以个汤都香浓🧀用左ᴍᴏᴢᴢᴀʀᴇʟʟᴀ, ᴘᴀʀᴍᴇsᴀɴ, ᴄʜᴇᴅᴅᴀʀ, ʀɪᴄᴏᴛᴛᴀ可以做到拉丝嘅效果,不过单食就真系好腻‼️建议加入汤一齐食,不过都系偏腻「智利鲈鱼配珍珠薏米饭」用左薏米去整ʀɪsᴏᴛᴛᴏ,食落更有口感烧暖罗文生菜沙律生菜系外国空运过嚟的微微烧香,食嘅时候有阵焦香+暖暖的我哋本身要烟三文鱼,但点知无哂,就变左煎鱼块,鱼块好干好韧系整餐饭唯一唔理想嘅地方‼️
一间餐厅集玩、食、ʜᴇᴀ、亲子、宠物友善于一身,
相信应该得呢度先可以做到🤩

掟镖当然要饮啤酒🍻
呢度嘅食饭好出色,又有心思😍

「乌鱼子卡邦尼墨鱼汁扁意粉」
ʙᴀᴄᴏɴ粒劲好食,烟熏味好香

墨汁扁意粉又软又Q弹

卡邦尼汁唔会好腻,
又唔会稀lei lei,足以包围住每一条意粉

「兄弟洋葱汤」
呢个真系不得了

用左5款洋葱煮个汤,再用4款芝士做ᴄᴏᴀᴛɪɴɢ‼️
完全系崭新嘅食法

🧅用左白洋葱、紫洋葱、青洋葱、干葱&大蒜,
所以个汤都香浓

可以做到拉丝嘅效果,不过单食就真系好腻‼️
建议加入汤一齐食,不过都系偏腻

「智利鲈鱼配珍珠薏米饭」
用左薏米去整ʀɪsᴏᴛᴛᴏ,食落更有口感
烧暖罗文生菜沙律
生菜系外国空运过嚟的

微微烧香,食嘅时候有阵焦香+暖暖的

我哋本身要烟三文鱼,但点知无哂,
就变左煎鱼块,鱼块好干好韧

系整餐饭唯一唔理想嘅地方‼️
2022-06-16