韩式烧烤料理店「熨烤达人」好耐无食韩烧了,今日因为多朋友一齐聚旧,由钻石山站行去荷里活广场5分钟就到餐厅,我地6点入场,平日呢个钟数岩岩好唔多人,到7、8点时,人流开始多,好彩早到,唔洗等。因为限聚关系,店员安排两张大枱,等我地可以唔洗分隔咁远倾计,又问我地有咩需要随时可揾佢,服务态度细心。环境干净,装修好韩式风格,一入门口有好大只3D公仔,够晒型好壮观,入面播住韩星歌,令我朋友十分欢喜,一路食一路听,好陶醉,而每个炉都有一个抽油烟机,油烟都吸得好好,唔怕油烟味重。前菜有韩国菜必备的泡菜、芽菜同萝卜。(本身唔系好食得辣,但泡菜对我黎讲超好食,酸酸甜甜好开胃,连我都食到。)草莓乳酸梳打好惊喜,颜色吸引,大杯,好够饮士多啤梨Cinder Special配韩烧一流,仲配多支好似七喜比你唔够加落去,份量超大(可以饮到正常杯Size x3杯)(发现饮晒再加味道仲正,配韩烧一流)砖头五花腩(好烟韧、份量好厚实)一口雪花牛粒(细细粒,咬落好盏鬼,咬落去肉汁就出晒黎,肉汁饱满)调味猪皮(以为好难咬,但食落有惊喜,烟韧得黎好柔软,超推荐!)特级雪花牛(肉嫩好香牛味,口态一流,推荐!)芝士飞碟呢个我超钟意
韩式烧烤料理店「熨烤达人」

泡菜、芽菜同萝卜

草莓乳酸梳打
好惊喜,颜色吸引,大杯,好够饮

砖头五花腩
砖头五花腩(好烟韧、份量好厚实)

特级雪花牛(肉嫩好香牛味,口态一流,推荐!)

芝士飞碟
呢个我超钟意食,薄饼外脆内软,入面D馅同酱油味好夹,食欲大增,忍唔住想食多块,超推荐!值得一试!

芝士炸鸡
钟意食芝士点可以少左佢,又香又脆,再将炸鸡卷上芝士,见到啲拉丝,咬落鸡肉好嫩滑,真系好邪恶。

消费方面,多人食会抵啲,同埋可以试多啲美食,食得好饱,整体好满足

2021-06-23
泡菜、芽菜同萝卜