2021-02-13
最近见好多人食呢间,今次拣左呢间荃湾新开既分店,睇下系咪真系咁好食,佢除左散嗌仲有lunch set既1. 薯角炭烧鸡肉芝加哥($189)呢个劲多芝士好癫,虽然真心好邪恶😂 但一于少理,我几中意佢咸摆得黎表面又甜甜地,好夹,而且芝士虽然好多但系唔会好腻,又唔会太咸,我就一个人ko左半个批😂 呢个可以翻兜2. 蜂蜜牛油秘制炸鸡($118/6pcs)见唔见到d粉有几多😂 个味系honey butter薯片既味,劲挂住😭😭 d鸡仲系即炸热辣辣的,我觉得真系几好味,肉质都算滑冇雪味3. 泡菜卡邦尼蓝青口意粉($98)呢个午餐精选仲包埋沙律或者汤,仲可以加野饮。个意粉煮得几好,乂汁挂系意粉度,意粉保留少许硬度,唔会一pat野,青口有5粒,仲有d烟肉泡菜。沙律系柚子酱,好韩式4. mango passion iced tea ($48)唔系平时cafe既质素,真系有mango passion 既味,唔会太甜,红茶底,有少少柠檬茶feeloverall我觉得几高质😛 can try
1. 薯角炭烧鸡肉芝加哥($189)
2. 蜂蜜牛油秘制炸鸡($118/6pcs)
3. 泡菜卡邦尼蓝青口意粉($98)
overall我觉得几高质😛 can try