2023-08-03 28 浏览
📍Mr. K pizza N chicken📍铜锣湾出名多隐世小店,今日同朋友发掘到一间主打韩式炸鸡🐔同埋人气极高嘅手工Pizza专门店🍕我哋二话不说,就行咗入去试吓🤤价钱非常平民,而且份量亦都非常之多😍⭐️松露杂菌扁意粉🍝松露加埋忌廉味道好香浓,食落口好creamy,意粉质地爽口弹牙,非常有咬口🤤⭐️蜜糖芥末炸鸡🐔炸鸡外皮好脆口,鸡肉好嫰滑,食落去好多汁,份量件件都大大嚿,酱汁嘅味道好 惹味,芥末嘅味道唔会好攻鼻,加埋蜜糖味道香香甜甜,超级好食🤤⭐️经典夏威夷手工Pizza🍕没有最邪恶,只有更邪恶,芝士拉丝程度好疯狂😳皮薄馅多,薄饼边都好软熟😋✨lunch set有沙律🥗同埋餐饮🥤价钱仲要$100内,二人同行,叫一个lunch set,第二位客人仲可以半价享用手工Pizza,价钱都系$100都唔使就有一个Pizza🍕唔好以为半价, Pizza嘅份量就会细咗,佢依然都系大大个架😍咁样嘅价钱喺出边真系揾唔到,色香味俱全😋
📍Mr. K pizza N chicken📍