2021-05-03 167 浏览
又一个非常肚饿嘅星期日夜晚, 去到荃薪天地排队等食Pizza Mari, 虽然已经差不多8点, 都仲有好多饮人等位, 结等左一个钟先有位入得, 真系饿死朕.一坐低即刻柯打左火辣炸鸡同太阳蕃茄芝加哥pizza. 六件炸鸡唔算特别大份但胜在热辣辣新鲜炸起, 鸡肉依然juicy, 配埋辣汁好好味再等多阵终于等到主角太阳蕃茄芝加哥pizza, 一拎起pizza边的拉斯芝士多到满泻, 搞左一轮先上到碟食落除左重重的芝士仲有辣肉肠同蕃茄, 非常惹味, 批边亦都烤到脆口, 好满足. 同女友一齐叫左Mango Passion 同埋Pineapple Flora Iced Tea, 两杯味道都好好饮, 感觉好fresh解去油腻感不错.
Mango Passion Iced Tea + Pineapple Flora Iced Tea

火辣秘制炸鸡

太阳蕃茄芝加哥pizza

2021-04-24
火辣秘制炸鸡
太阳蕃茄芝加哥pizza
  • MangoPassionIcedTea+PineappleFloraIcedTea