2020-12-24
Sensory zero 有好几间分店,今次去左黄竹坑个间,餐厅空间阔落,楼底好高,装修中西合壁,感觉几舒服👍🏻餐厅系自助形式点餐,食物同埋饮品种类都算多!/crazy chocolate $50/个个去衬黎间餐厅都一定饮嘅饮品😂佢嘅卖相系真系几吸引,朱古力多到流晒出黎,第一啖饮落去面头嘅cream 好浓好滑,之后再饮其实味道冇我想像中好浓🙈要等面头嘅朱古力融左之后搅混,味道先浓d/肉松芝士滑蛋牛角包 $73/今次叫左下午茶餐,黎个价钱包一杯$40 以下嘅饮品,其他特饮就要补差价!牛角包松脆,面头有好多肉松,炒蛋份量都好多,加埋淡淡嘅牛油果芥末酱味道好夹👍🏻/澳洲M5和牛牛肩肉温泉蛋饭 $158/牛肉饭嘅卖相系有d 失望嘅🤔牛肉虽然做到皮脆肉嫩,但系个人觉得都系太㶶😖同埋我系expect 和牛烧到粉红色☹️依家睇落已经系well done... 味道就普通,温泉蛋都唔系好做到流心效果☹️整体黎讲,个人觉得有d overrated,但系个牛角包系唔错👍🏻环境都舒服,唔会好多人,坐底做嘢/ 同frd 食个tea倾下计都系个唔错嘅选择!
/crazy chocolate $50/
/肉松芝士滑蛋牛角包 $73/