2016-08-19 140 浏览
见到呢间餐厅成日都系openrice推介之列,所以今日lunch约埋靓靓同事一齐去试试佢~午餐menu上既burger已经包左薯条同饮品,唔使额外加钱转set我同同事都叫左cheese burger,再加个buffalo wings share 个burger好大个,女仔食好难可以有仪态地食,不过美食当前,唔理得咁多啦讲返个burger,八面有好多配料,块牛肉够juicy,一啲都唔会过熟/过干不过个薯条就无咩特别,有少少干得滞,所以食左一半就唔要lu...抵赞既系跟餐如果叫Iced lemon tea 可以无限refill 而佢既buffalo wings,爱食浓味野既我都觉太浓味,有少少咸得滞,所以不特别推介~~
Cheese  burger

2016-07-26