2022-11-26 384 浏览
返屋企个阵心情唔好,经过渡船街想饮杯啡🥹 7点钟冇咩开紧嘅cafe ,就入左呢度😎咖啡: 🤤🤤🤤🤤☕️Kactus Koffee $42应该系招牌咖啡~Cold brew底再加忌廉系上面🤩一啲都唔姑寒,差唔多半杯都系忌廉🤓啡微酸,加埋忌廉好易入口,但略嫌太多忌廉,饮到底变咗食cream 😂环境: 🤩🤩🤩🤩#韩风 简约装修,白色办公室风,石泥墙,有唔少#打卡位 📷空间感大,唔会坐到好迫🙆🏻‍♀️重点户外粉红櫈! 但因为系内街,冇咩境好睇,不过整体都好chill🏖️服务: ⭐️⭐️⭐️⭐️原来多数都系韩国人staff,落单个阵冇为意,讲咗广东话🙈🤣 都好有耐性解答问题😎我有问究竟Vienna Koffee 同 Kactus Koffee 有咩分别🤔分别就系Vienna Koffee 会系奶啡底😯下次会再想黎,想试埋佢地啲野食🤤🤤

咖啡: 🤤🤤🤤🤤
☕️Kactus Koffee $42

环境: 🤩🤩🤩🤩
#韩风 简约装修,白色办公室风,石泥墙,有唔少#打卡位 📷
空间感大,唔会坐到好迫🙆🏻‍♀️

服务: ⭐️⭐️⭐️⭐️

下次会再想黎,想试埋佢地啲野食🤤🤤
Kactus  Koffee
2022-11-20