2021-10-03
sensory ZERO (One Island South )非常之大 同埋 悠闲 餐厅,香港本身 人多 睇贵,真系好少餐厅可以做到甘大,加上餐厅楼低好高 所以真系好舒服 完全冇压逼感嘅餐厅 坐低张台🪑🪑同埋位置 宽趟到可以张开手都掂唔到后面长台入到餐厅d 服务生🧑🏻🍳👨🏼🍳话俾我地知,自己攞餐牌 自己点去柜台点餐 自己攞餐.讲真呢种形式好似food court甘 自由🆓🆓🆓🆓, 唔使等服务员 企系隔离等我念紧食咩野🔡🔠鳗鱼好香 好肥美蛋🥚都唔系全熟,所以几好味除左呢个 我朋友叫左唔系韩牛嘅牛🐂🐂原来呢间野都好主张素食🌳🌳无论早午餐 都总有几个系for 素食者嘅今次我朋友叫左个素食韩牛沙律🥗🥗我试左佢嘅唔系韩牛嘅牛🐂🐂感觉都真系几似牛肉嘅质感呢个都真系可以满足到 唔食牛肉嘅朋友同埋满足到一班素食者 对食肉嘅渴望邪恶朱古力🍫🍫🍫本身都好期待呢杯朱古力Crazy chocolate🍫🍫 🍫 ,睇落真系好邪恶之前小红书📖📖📖睇过 既然力道 肯定要试下呢杯热朱古力好好饮 好好味好浓 真系 劲 到满泻 由于要自己出去罗野饮 同埋野食 拎到杯野翻位 我一行 就一泻出黎劲心痛啊 D朱古力
非常之大 同埋 悠闲 餐厅,
香港本身 人多 睇贵,真系好少餐厅可以做到甘大,
鳗鱼好香 好肥美
蛋🥚都唔系全熟,所以几好味
除左呢个 我朋友叫左唔系韩牛嘅牛🐂🐂
感觉都真系几似牛肉嘅质感
呢个都真系可以满足到 唔食牛肉嘅朋友
同埋满足到一班素食者 对食肉嘅渴望
邪恶朱古力🍫🍫🍫
本身都好期待呢杯[痴线]朱古力Crazy chocolate🍫🍫 🍫 ,睇落真系好邪恶
之前小红书📖📖📖睇过 既然力道 肯定要试下呢杯热朱古力好好饮 好好味好浓 真系 劲 到满泻 由于要自己出去罗野饮 同埋野食 拎到杯野翻位 我一行 就一泻出黎劲心痛啊 D朱古力泻晒出黎啦 不过真系有d贵 5️⃣8️⃣蚊一杯 但因为唔系太甜,朱古力🍫🍫🍫都好足够 卖相更加唔洗讲 有时做野做到攰 或者颓废嘅时候 真系要整翻杯 因为真系可以好满足 不过真系热辣辣❤️🔥个阵要快D饮