2018-03-17
环境:👣👣👣食物:😋😋😋😋态度:😊性价比:👍👍👍环境方面,光猛,地方算大大地,只系枱同枱之间太近,我中等身材侧身过岩岩够过。食物方面:牛肉面,肉好稔,汤好浓,五香豆干好硬,菜圃无乜味。口水鸡:暖的,鸡肉嫩滑,味道ok芝士磨菇鸡翼:好油,芝士甜甜地,就咁鸡翼d肉好食过夹埋芝士磨菇。三杯鸡:味道ok,重姜味,不过未熟⋯⋯,椰菜好硬⋯⋯彰化红茶:唔涩,有落甜味,清清地,唔错茉莉绿茶:好重茉莉味。态度方面,一开始比左一张点餐纸佢先,然后朋友到再比另一张加单,朋友好心,话佢知加左边样,佢话:「得架啦,识睇架啦」。过左一分钟后,另一个男既拎住张加单走黎问我地叫左边两样⋯我朋友个面同后加既都到晒食紧,我见咁耐,怕漏单,好有礼貌叫佢帮我睇睇,男既部长印张单黎话:「您差唔多三点先叫,无咁快」(我2.56叫,问既时候3.08),其实我见加单都到晒,set lunch都未到先咁问,怕漏单,5洗咁既~结果差不多3.20分先到
食物:😋😋😋😋
态度:😊
性价比:👍👍👍
食物方面:
牛肉面,肉好稔,汤好浓,五香豆干好硬,菜圃无乜味。
口水鸡:暖的,鸡肉嫩滑,味道ok
三杯鸡:味道ok,重姜味,不过未熟⋯⋯,椰菜好硬⋯⋯
彰化红茶:唔涩,有落甜味,清清地,唔错
茉莉绿茶:好重茉莉味。