2020-01-01
带住小朋友去食饭, 一直都系一个好深奥嘅问题。 所以我不嬲都好钟意一啲以亲子作为主题类型嘅餐厅, 今次帮衬嘅呢一间 就系当中嘅表表者。呢间亲子餐厅位于邮轮码头, 适合揸车人士, 因为消费满500蚊有免费泊车。 不过亦可以乘搭公共交通工具 由九龙湾进入邮轮码头。餐厅设有成人最低消费每位150元。 儿童另外收 入场游玩设施 费用, 21岁以下儿童则免费。食物方面 选择不少, 主要以中菜为主。 我点了招牌口水鸡, 分量唔少, 最估唔到 系一间亲子餐厅入面烹调嘅口水鸡都几惹味, 绝对系有水准嘅作品。 而且每一啖入口都有种 麻辣味, 用嚟捞饭真系一流。除咗中菜呢度仲有甜品, 连 gelato 都有, 未到仲几唔错添。最后当然系同小朋友一齐疯狂玩耍啦, 喺度嘅设施 真系好啱唔同年龄嘅小朋友, 相同 小朋友疯狂玩乐嘅 呢度系一个唔错选择。
口水鸡
Geloto