2011-05-27
haha 太耐无写openrice食评 .. 补返晒先 .. 其实和味馆我已经食左好多次架喇 !!!!初初系去尖沙咀果间先既 .. 之后情人节补祝同男朋友试下去中环新开依间 谂住应该无咁多人同埋好坐d .. 去到都唔算多人比起tst果间 .. 所以好快有位 .. d位真系舒服d .. 不过就无tst 出面露台位咁有feel .. 其实d野食质数都差唔多 .. 不过我最喜欢佢依间有埋越式泰式既野食 .. 好满足我既要求 .. 虾天富罗我系经常encore的 .. 因为太好食啦 .. 而马拉盏炒通常都系 !!! 我会一个人食晒一碟 !!!! 同埋最正系有我心爱既绿茶雪糕 !!!! 太正啦 其实食完依间 .. 我会觉得仲好味过松屋 .. 因为佢太少款式啦 .. 同埋间间分店既水准都唔同 .. 好大差别 .. 但依间唔同分店既水准都keep到差唔多 .. 抵食 !!!!
虾天富罗我系经常encore的 .. 因为太好食啦 ..
而马拉盏炒通常都系 !!! 我会一个人食晒一碟 !!!!
同埋最正系有我心爱既绿茶雪糕 !!!! 太正啦