2010-06-20 42 浏览
十几年前就住东大街, 无印象有野特别好食, 而家变左食街, 行左一圈, 决定试一下呢个.餐牌好多野, 不过谂黎谂去, 最后要左个班片炒河, 阿SO 推介WOR, 其实都几贵, 另外叫左一个晚餐晚餐系牛仔骨+鸡扒, 再配薯条, 牛仔骨得一小旧, 鸡扒就一块上, 又唔脆, 一般般, 最差仲系D著条, 又唔脆又唔多热, 真系一般无乜位坐既蚊型快餐店既鸡肶薯条应该好食过佢多多声轮到个好贵既炒河, 河粉好幼, 都有D味, 班片都不过不失, 碟边围左几条菜心, 无乜油水仲有D叶黄左, 58蚊一碟真系........... 贵!果晚系星期五晚, 我地2人入到去大概7点, 劲多人啰, 有D2公婆, 亦有1家4, 5口, 仲有单拖西装友......... 不到7点半就坐到满晒人, 仲要不停叫D单头搬黎搬去让张小圆枱或4人枱出黎, 只系星期5晚都甘样, 简直就唔忧做, 质素都唔荒会有提升, 都系食一次算了是日晚餐食左104蚊! 呢个价去一般茶餐厅都可以叫2个一般水准既扒餐, 唔一定要黎呢度

晚会A (冻饮加2蚊) 班片炒河 (冻饮加2蚊)
晚餐A
班片炒河
坐满人, 好挤迫
2010-06-18
晚会A (冻饮加2蚊) 班片炒河 (冻饮加2蚊)
班片炒河
坐满人, 好挤迫