2006-07-11 0 浏览
啲人个个都讲到好好味, 真系未食先兴奋, 但系食完一啲都唔觉得好满足!!软壳蟹子卷, 火龙卷: 个蟹同虾好似一早炸定咁, 一啲都唔脆唔热, 仲衰过元气元绿个啲. 蟹子沙律: 比想像中细, 未黎前以为会好大碗, 但系黎到又唔觉得特别大碗啫. 味道都ok既, 够酱, 但系如果酸返啲会好味啲.牛油金菇: 呢个真系好鬼大个, 平时食一两注就无, 但系呢个食极都有~~~ 都几抵食. 味道都系一般, 唔系特别好味鹿仔骨: 得个2旧仔, 都唔知够边个分?? 唔知点解呢个会细到咁. 个味好似牛仔骨咁有啲膻, 但可能用黑椒煮, 所以都几香口既天妇萝蕃薯: 呢个都有好多件, 我觉得系最好味既一碟. 啲蕃薯好粉, 好香, 系日本蕃薯, 上枱热辣辣, 好明显呢个系即炸. 妈咪上次试过个南瓜都话好好味.鳗鱼寿司: 唔系好似同区咁好长, 但系就好厚肉. 不过味道真系好唔得, 平时食个啲热辣辣, 啲汁又好香, 但系呢个好似放左好耐咁, 啲鱼又好多骨仔, 唔好味, 好钟意食鳗鱼寿司既我即刻大失所望.三文鱼寿司, 蟹柳卷, 加州卷: 无食过, 唔知咩味, 但系一啲都吸引唔到我去食相信亦唔会有下次, 大把日本料好味过佢,

相信亦唔会有下次, 大把日本料好味过佢, 服务态度又唔系好过人!!!!