2012-04-05
同fd dinner,之前去食中环的好正,本身想再去,不过中环店收好早赶唔切去食,于是去tst果间了,tst分店大好多wo,同中环果间既感觉好唔同,7点几去到,冇乜人~!Green Tea Latte,喱个系必叫既,本身like绿茶and coffee,一次过满足晒,今次大杯好多,因为系散叫,味道仍然系正,不过唔够中环果间咁creamy~!明太子意粉,有奇异果同车厘茄作伴衬感觉几fresh,两块丹麦面包是博洛尼亚的招牌货,的确系好好味,食落香软松脆牛油味浓,明太子意粉逊色左点,唔多明太子,味道唔算突出~!炸鸡三文治,卖相有份量,炸鸡厚切配上松软面包,食落更加香口好味,口感好满足,有椰菜伴食之下唔算好油,幼薯条普通~!Choco Banana,本身想食雪糕多士,不过之前试过之下想试其他,要左香蕉朱古力,好足料的香蕉同朱古力,味道唔错,亦唔系好甜~!综合来讲虽然唔够总店好食,不过都唔错,环境上都几舒服,服务态度都OK呀~!