2017-08-08 372 浏览
呢间嘢开张到依家, 我成日都想去试, 但都冇试过今日终于有机会算系有惊喜嘅平日价连茶钱加一, 唔洗400一位一开始拣粥底, 每位一客炖盅汤每位半只龙虾、半只乳鸽、贝类盆龙虾有弹性, 大只, 有鲜味乳鸽同贝类盆就一般, 冇特别话好食定唔好食自选海鲜4款, 我地拣左虾、带子、鲍鱼、贵妃蚌虾又大只又鲜味, 鲍鱼有界个花出黎, 带子、贵妃蚌会加粉丝同调味都系有心思嘅, 味道都系一般, 可能又真系唔系好钟意贝类...食哂就仲有张list可以食佢提供嘅任食嘢, 种类唔多, 但都好足够我地就食咗和牛粒(呢个好食)、丸类(系肉酱、虾滑果类嘅丸嚟, 朋友话有好重碱水味, 我自己唔觉)、酿冬菇(感觉似系将前者酿咗冬菇咁)、荷叶饭(实物系珍珠鸡)、马拉糕(叫俾小朋友食嘅, 自己冇食过), 其他仲有十几样都冇叫过嘅饮品都系任饮最开心系服务好好, 员工好有礼貌, 同会数数量, 如果嚟少咗, 会自动即刻追单佢哋仲会帮你蒸埋, 较好时间掣, 听到够钟响钟会嚟同你分食物, keep住有干净碟换, 仲会时不时嚟睇下你有冇嘢蒸紧, 冇嘢蒸就会问下你会唔会叫单或者有冇叫咗但未嚟/漏单, 认真唔错会考虑再嚟, 希望下次再嚟都
呢间嘢开张到依家, 我成日都想去试, 但都冇试过
今日终于有机会
算系有惊喜嘅
平日价连茶钱加一, 唔洗400一位
一开始拣粥底, 每位一客炖盅汤
每位半只龙虾、半只乳鸽、贝类盆
龙虾有弹性, 大只, 有鲜味
乳鸽同贝类盆就一般, 冇特别话好食定唔好食
自选海鲜4款, 我地拣左虾、带子、鲍鱼、贵妃蚌
虾又大只又鲜味,
鲍鱼有界个花出黎,
带子、贵妃蚌会加粉丝同调味
饮品都系任饮
会考虑再嚟, 希望下次再嚟都仲有咁嘅质素就好
题外话/补充资料: 我系平日去食, 假日好似会贵多50-80左右
2017-08-08