2012-11-19
黎到哩度食个早餐, 因为附近间牛牛餐厅执左笠, 仲要变埋酒店, fine老虎绞尽脑汁 lum 极都 lum 唔倒之下, 就黎左黎哩度食 breakfast好彩行快步, 我地都仲有卡位坐, 仲有大 LED 电视睇 (日本大牌, 好 dum 本) 新闻, not bad 餐厅装修 OK, 走 retro 风格, 岩晒时下 D mud 都懒怀旧/集体回忆一餐既大朋友 我阿文哩 D 80 后就真系唔多岩喇 (人向前望加麻) 叫左两份早餐, 2 奶茶 / 1 煎蛋 1 炒蛋 / 1 叉烧意粉 1 火腿通粉奶茶够 thick 够浓, 港式黎讲几唔错! 炒蛋 average, 可以再滑 D, 甘就 good 了煎蛋 冇试 (老虎叫的, 我唔敢擅自食 )叉烧意粉 - 意粉偏硬, 超有咬口, 麻麻地, 叉烧还好 火腿通粉 - 几好, 但都系 average, 冇特别好食收银呀姐有点凶.. 唔洗甘急姐, 唔该都冇.. (但CWB 早餐黎讲 - 价钱好平)
我阿文哩 D 80 后就真系唔多岩喇 (人向前望加麻)
奶茶够 thick 够浓, 港式黎讲几唔错!
炒蛋 average, 可以再滑 D, 甘就 good 了
煎蛋 冇试 (老虎叫的, 我唔敢擅自食 )
叉烧意粉 - 意粉偏硬, 超有咬口, 麻麻地, 叉烧还好
火腿通粉 - 几好, 但都系 average, 冇特别好食
收银呀姐有点凶.. 唔洗甘急姐, 唔该都冇..
(但CWB 早餐黎讲 - 价钱好平)