2016-11-29 405 浏览
本身想食金凤,点知爆场又唔想排,唯有试下龙凤,名同野食都咁上下咁😂平时经过都唔会想食,因为第一睇装修应该似做游客,所以唔会特别想去食,好啦入正题😂装修好得意,环境一般,好迫,坐得唔舒服,真系唔比你食得耐既格局,睇睇餐牌,唔平,食个意粉都五六十蚊,我觉得佢成功既地方系将旧野变新,游客其实好岩黎,肉眼见有黑人同宾宾帮衬,佢地都消费得到即系都ok la...我拣左XO滑蛋滑牛饭,好大碗,份量十足,呢样野真系好多餐厅都未必咁大碗,但味道就...滑牛冇味兼好多根,真系唔多想再放入口!蛋好食好滑,但咁大份对我黎讲太多,而且个蛋好厚身,成碗我食唔够一半已经冇食个豉油汁都好食,甜甜地,XO酱多左,死辣,同个饭唔夹...男人个滑蛋肉松鸡扒饭,我觉得佢果个好食好多,鸡扒煎到好香好脆,同埋坚系大块仲要*2所以其实虽然睇落个价钱唔平,但谂下咁既份量真系抵,同区其他茶餐厅平d但份量少都一条数。我觉得黎呢d餐厅应该试佢奶茶,虽然我唔系专家,但呢间都够香滑,唔会涩,又大大杯几好👍我地2个饱到上心口咁走,如果你好肚饿,真系应该黎呢间😂👍PS:呢道d姐姐好好礼貌服务,极力推荐我地join member😂不过我咁细食,要

个豉油汁都好食,甜甜地,XO酱多左,死辣,同个饭唔夹...
我地2个饱到上心口咁走,如果你好肚饿,真系应该黎呢间😂👍

PS:呢道d姐姐好好礼貌服务,极力推荐我地join member😂不过我咁细食,要外卖番屋企分2餐先食得晒,下次啦👍
2016-11-27