2007-02-01 6 浏览
呢间野系正我公司楼下, 咁岩我同事又想食, 虽然之前d食评话佢\\\麻麻, 但抱住点都试一次既心态就去左喇~~~因为冇订位, 所以我12点就去到, waiter问我12点45可唔可以交table, 我觉得冇问题呀, 45mins, 咩都食完啦~~~~呢个时限绝对reasonable~我本身唔系好大食, 所以冇叫到set, 我同同事都叫左个味噌拉面~5mins到就黎左喇, 一睇, 好大碗呀, 卖相都几吸引, 样样材料都排得好靓~ 有好多葱, 好多粟米, 有d芽菜, 2块乂烧, 仲有其他配料, 不过唔记得左~~我觉得食拉面第一见事系饮汤, 一饮, 哗, 正㖞, 好浓~跟住到d面, 好爽, 不过我个人钟意淋d, 所以转头至食, 粟米->好味呀~~~~~~总括- > 成碗都好好味~~~~~~~~~~~~至于service, 我又觉得唔错bor, 不停帮我加茶~价钱方面, 就算去味千都要40蚊碗啦, 呢度系中环, 60大元都ok者~~~~仲好满足同饱住个肚仲走, 咩都够啦~~~~~

我觉得食拉面第一见事系饮汤, 一饮, 哗, 正㖞, 好浓~
跟住到d面, 好爽, 不过我个人钟意淋d, 所以转头至食,
粟米->好味呀~~~~~~
总括- > 成碗都好好味~~~~~~~~~~~~
至于service, 我又觉得唔错bor, 不停帮我加茶~

仲好满足同饱住个肚仲走, 咩都够啦~~~~~