2024-02-15 2391 浏览
老实讲之前成日都见到小肥羊嘅广告,咁啱楼下嘅姐姐又极力派咗张宣传单张俾我哋,于是我哋就上咗去食啦🤣 结果最后埋单大概16xx,另外佢都唔系任食𠮶种火锅嚟嘅,系丰俭由人嘅!我哋嘅数字只不过系参考~ 至于抵唔抵食,大家就可以睇吓下面嘅图同评价❤️❤️ 每一件菜式个摆盘都睇得出要落下少少心机去放嘅,所以喺菜色嘅摆盘方面我系非常之欣赏佢!佢菜嘅份量呢就属于适中嘅,至少我哋两个食系绝对够~ 至于舖头嘅店员服务良好态度又好友善啦,都会问吓我哋有冇需要,同埋收走我哋唔要嘅碟都好快!跟住落嚟就要评价下菜嘅味道啦,我哋呢系嗌咗差唔多7 8 个𩠌嘅1. 海鲜拼盘: 我觉得呢个都几抵食!因为都只不过系二百零蚊,然后佢已经包咗有虾鱼青口同带子2. 毛肚3.鲩鱼片4.鹅肠: 不得不提佢嘅摆盘又真系好盏鬼!个筷子系佢本身hold咗喺度㗎5. 呢个雪山肥牛大家睇吓佢嘅雪花有够唔够呢6. 普通牛肉 呢个就系而家帮衬佢晚市嘅话呢,佢都会送一份牛肉俾你嘅最后我哋仲嗌咗几串串烧🤣整体嚟讲食物嘅质素都比普通任食嘅边炉系高质。

2. 毛肚
3.鲩鱼片
5. 呢个雪山肥牛大家睇吓佢嘅雪花有够唔够呢
最后我哋仲嗌咗几串串烧🤣

整体嚟讲食物嘅质素都比普通任食嘅边炉系高质。