2005-11-07 19 浏览
tea time $48/ each + 10% service charges(2:30 - 4:00pm)时间太短.手卷类- 都ok㖞, 紫菜仲好脆添.炸豆腐- 唔掂, 我唔钟意佢有汤浸住上.炸饺子- 好味, 又热又脆, 炸得好够, 金黄色, 一d都唔求其.蕃薯天妇罗- 食得最多, 虽然层皮唔够松, 但蕃薯好甜.鲍汁鱼翅豆腐- 唔掂, 好淡味.酱烧豚肉- 几野味, 仲好稔添.盐烧秋刀鱼- 我觉得怪怪地, 可能我唔太钟意食鱼, 但朋友话好味, 仲好大条添.汤乌冬类- ok架, 但好快饱, 最好两人share一碗.风味海鲜辣辣冷面- 钟意食元绿既辣辣冷面既朋友, 一定要试呢个, 好味同埋辣过元绿, 正.刺身- 都几新鲜, 又唔腥, 都唔系讲得咁差啫.蟹籽沙律- 虽然得d生菜, 蟹柳及蟹籽, 好似好斋, 但捞完日式沙律酱, 都几好味, 我自己都食左两碗.甜品- 珍珠爽爽冻- 金色透明一旧卖相几靓, 点知食落无味.甜品- 大久保红豆糕- 粉红奶色既物体, 似啫喱, 但好难食.甜品- 东京杂菓果冻- 只不过系罐头生果沟啫喱, 睇个名仲以为系好野, 扼晒.味噌汤- 咸左d.虽则d员工态度麻麻,
(2:30 - 4:00pm)

时间太短.

手卷类- 都ok㖞, 紫菜仲好脆添.

炸豆腐- 唔掂, 我唔钟意佢有汤浸住上.

蕃薯天妇罗- 食得最多, 虽然层皮唔够松, 但蕃薯好甜.

鲍汁鱼翅豆腐- 唔掂, 好淡味.

酱烧豚肉- 几野味, 仲好稔添.

汤乌冬类- ok架, 但好快饱, 最好两人share一碗.

刺身- 都几新鲜, 又唔腥, 都唔系讲得咁差啫.

味噌汤- 咸左d.

虽则d员工态度麻麻, 尤其系企落下个reception, 但呢餐算系咁, 又有房坐, 独立电视, 唔错.