2008-03-12 5 浏览
今日同男朋友去左牛阵食晚饭~之前其实都睇过d食评, 话服务态度唔好,上菜时间慢同埋牛肉质素参差! 今日试过.....都唔系咁差0者我地7点左右去到, 门口个位小姐既冇咩表情, 不过都唔系冇礼貌, 之后我都见佢介绍d餐俾行过既人知, 我地走个阵都有讲多谢至于食物方面, 我地要左sukiyaki汤底+上级澳洲牛肉.第一碟有晒三款肉, 除左中间个只(好似系猪肩)比较"鞋", 另外个两只(牛同猪腩肉)都好好味!配埋个汤抵, 好好味!! re_fill时间都唔系好耐, 太约5分钟左右, 而且我地觉得其实第二碟同第一碟质素差不多(其实第二碟既牛肉仲滑d添) 另外菜同菇等等既配菜都可以自己去夹, 都几好!!可能天气回暖, 唔系太多人, 加上系平日, 所以我地去到都唔驶等位, 可以一试!