2020-06-18 170 浏览
🇭🇰山旮旯·6月开始罢市嘅小黄店💛佢个位系真系有啲山旮旯既 我地4个人食饭 我有2个friends都荡失路 超好笑😂😂😂但系啲野食都唔错既 系嘈少少 同埋真系超多人食 所以唔坐得耐🤭🤭·香脆椒盐鱿鱼$68呢一个我觉得几好食 佢个椒盐味好够浓 个鱿鱼口感都唔错 唔会un而且都几大条🤤不过呢个就要快啲食 佢好快就会变淋 不过我觉得佢整得几好 好适合一路倾偈一路食😍😍·泰式飞天通菜$68佢有个thai special嘅menu 我哋就嗌咗呢个菜😏佢系一个锅仔咁样上既 所以超级热辣辣 而且佢个汁都做得几好 系劲惹味 不过佢系偏辣少少嘅 呢个真系估佢唔到会做到泰国餐厅𠮶啲水准😈·黑椒蜜糖薯仔和牛粒$88呢一个个presentation就真系好靓啦 但系佢个薯仔唔系好够味 个和牛粒份量都几多既 但系肉质无特别好🤭可能呢一个菜都要真系要大排档食先好食啲😂😂我觉得佢其他fusion类嘅嘢食做得出色啲好多🙊😏·和风鳗鱼熟蛋薄饼$138呢个出奇地几好食😋佢个薄饼底系真系自己整嘅 而且佢个鳗鱼都几厚身 调味都唔错 之后佢上面系真系有啲切片嘅鸡蛋 有啲好笑🤣🤣但系整体成个combo都几好食嘅😎·忌廉芝士蟹肉
🇭🇰山旮旯
香脆椒盐鱿鱼$68
泰式飞天通菜$68
黑椒蜜糖薯仔和牛粒$88
黑椒蜜糖薯仔和牛粒

和风鳗鱼熟蛋薄饼$138
和风鳗鱼熟蛋薄饼

忌廉芝士蟹肉螺丝粉$128
呢一个个汁都整得几好食 而且佢上边都真系几多蟹肉 个螺丝粉口感都唔错 不过我自己觉得佢比较漏少少 可能实在太多忌廉啦🤭🤭
#rbyeat
#rby西式