2023-04-21 65 浏览
我第一次嚟食,纯粹系经过见到𠮶舖头名几得意,所以嚟试下🙊 落完单之后,有𠮶员工就会夹𩠌,夹好就会俾厨房煮,所以你会见到原材料嘅卖相🤭 饮品方面,佢有普通版本同埋特大款🤣 特大我谂有正常嘅3倍(堂食) 如果夏天嚟/嗌辣嘢都真系好爽,好似饮极都仲有🙈 到主菜-石锅米线,佢有7款signature嘅米线,如果唔啱食都仲有自己拣𩠌拣汤底🤓 我今次叫咗封门牛肉(+4)、十八怪照通炸酱、卤水腩肉同加咗$14要特大柠檬茶🙊 牛肉得3片,唔明点解要加钱,不过佢系生上,唔会令到牛过熟,呢𠮶位都做得几好🤗 𠮶炸酱辣辣地好好食😋 腩肉都唔错,但有少少肥,不过好入味🤗 𠮶沙嗲汤底有少少淡,不过整体来讲都好唔错👍🏻