嚟试呢个平时喺铜锣湾都成日经过嘅四川火锅!我哋呢就叫咗一个麻辣锅同埋番茄锅, 麻辣𠮶边都好食嘅,但系属于比较辣,即使我哋只喺叫左少辣。因为时间早嘅关系,d staff好free,就教我哋点样食,我知四川麻辣锅会有香油配豉油蒜同葱,造成一个油碟,点咗会香口啲,同埋冇咁辣,但系个staff今次仲教咗我地用呢包干碟,唔使捞落啲油度,系直接用嚟点食食物,原来咁好好食㗎㖞!呢啲干碟系一包包嘅,所以呢我哋食净𠮶一包就拎返咗屋企(酱料同茶钱成25蚊位㖞,仲唔攞!) ,个staff仲教我哋呢用佢腌鸡翼会好好食嘅~食物方面佢哋都有啲四川火锅常食嘅包括系毛肚呀、黄喉等等。 左边系最贵嘅牛肉,右边系豚肉,都系唔错嘅,而且唔系啱啱攞出嚟溶雪𠮶啲。 麻辣火锅唔少得嘅鸭血,鸭血系比较有味道嘅,系我钟意嘅。试咗呢个宽粉,同我哋平时食辣嘢喺大陆度𠮶种透明红薯粉唔同,佢系烟烟靭靭嘅,个staff推介我哋食嘅,叫我哋食辣嘢之前先系番茄汤煮呢个食,个胃会舒适d,我觉得好好食,重encore咗呢个~overall我觉得呢间真系几好食嘅,如果平d就更好!
嚟试呢个平时喺铜锣湾都成日经过嘅四川火锅

食物方面佢哋都有啲四川火锅常食嘅包括系毛肚呀、黄喉等等。

麻辣火锅唔少得嘅鸭血,鸭血系比较有味道嘅,系我钟意嘅。

overall我觉得呢间真系几好食嘅,如果平d就更好!