2024-03-20 31 浏览
平日返工少运动,星期六都会去做瑜珈🧘🏻‍♀️松一松. 最近系将军澳中心开左新分店,佢地的豆乳食品既健康又有营养,仲系低糖少甜,啱晒注重健康的都市人,每个星期做完运动我都会去食架😍将军澳新分店地方仲好大,黄色装潢好抢眼,好多公仔够晒cute,真系大人细路都钟意🥰🥑牛油果鳗鱼玉子粢饭 HKD$55粢饭质感烟韧,馅料好丰富,有新鲜的牛油果、鳗鱼和玉子结合在一起,酱汁香浓惹味,口感一流!食半个已经好饱肚😂🥭多芒仙草 $45睇见已经好想食😋 以新鲜多汁的芒果为主角,搭配西米和仙草,口感丰富又清爽。芒果的鲜甜和豆乳的滑顺,令人爱不释手!份量十足,两个人share 绝对无问题😉🍡焙茶珍珠小丸子 $42从7.6 特浓豆乳中,再配以日本直送的焙茶粉,加入烟韧的小丸子增加口感。罐装的豆乳茶除了方便饮用外,仲好啱打卡📸

🥑牛油果鳗鱼玉子粢饭 HKD$55

🥭多芒仙草 $45