2022-10-16 629 浏览
师父饭堂 (鲗鱼涌)♡︎𝗖𝗔𝗨𝗦𝗔𝗟 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗔𝗨𝗥𝗔𝗡𝗧♡︎$58 忌廉香薯烟肉长通粉(8.5/10🌟)🧡ᴘᴇɴɴᴇ ᴡ/ ᴘᴏᴀᴛᴀᴛᴏ ᴀɴᴅ ʙᴀᴄᴏɴ ɪɴ ᴄʀᴇᴀᴍ sᴀᴜᴄᴇ🧡🥔薯仔配烟肉加长通粉🍝,配搭好特别所以第一眼就吸引咗我✨✨。薯仔切到一粒粒,有额外煎香过😋,薯仔夹起结实但识落系软身。另外俾咗好多块切片烟肉🥓。意粉酱汁唔算俾得特别多,但酱汁味浓郁👍🏻,明显食到忌廉味之余都有烟肉嘅咸味。分量适中,另外配左一杯嘢饮,不过我就拣咗汤🥣,以为系西式汤但原来系中式汤,饮落好清甜冇乜味精😙。餐厅嘅食物选择好多,🥘咖喱或者中式饭亦都有啲素食餐🥗。系鲗鱼涌黎讲有个味道唔错既西式意粉配中汤或野饮,环境宽敞🏘,但价钱大约💰$50几,推荐💕。📝今次上嚟嘅时候因为比较晏,所以唔使特别排队🧍‍♀️🧍,地方好宽敞坐得好舒服,好大环境靓🌟。食身:8.5/10环境:8/10性价比:8.5/10📍鲗鱼涌英皇道1065号东达中心13楼1301A室#pennepasta #potatospaghetti #bacon #creamsauce #hklunch #hkfood #foodhk #hkfood
师父饭堂 (鲗鱼涌)

♡︎𝗖𝗔𝗨𝗦𝗔𝗟 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗔𝗨𝗥𝗔𝗡𝗧♡︎

$58 忌廉香薯烟肉长通粉(8.5/10🌟)

食身:8.5/10
环境:8/10
性价比:8.5/10

📍鲗鱼涌英皇道1065号东达中心13楼1301A室

#pennepasta #potatospaghetti #bacon #creamsauce #hklunch #hkfood #foodhk #hkfoodig #foodiehk #workingday #quicklunch #工厦食堂 #香港美食 #鲗鱼涌美食 #香港午餐 #抵食 #平民美食 #平民价 #多选择 #抵食 #太古坊揾食 #打工仔 #揾食 #师父饭堂