2021-01-23
完全唔会质疑Ricky嘅厨艺,于是,见到有Ricky代言嘅餐厅,满心期待咁同朋友庆祝生日由于小妹同朋友饿辣饿咗好耐,唔会少得酸菜鱼同水煮,酸菜鱼同水煮毛血旺一入口,腥呀。。。而个两道菜有一样共通点,就系里面嘅食物好似攞水烚完先落辣,啲辣同菜个味完全分开,我哋就好似食紧啲白烚食物点辣椒油咁。。。另外,小笼包个皮厚到呢。。。令到我觉得,其实餐厅擅长嘅菜式,究竟系边种。。。然后,小妹唔心息,叫多咗一个炒公仔面,谂住应该无得输,结果。。。个卖相唔错,可惜。。。都系普通,完全无惊喜老实讲,价钱收得一啲都唔平,咁,真系物非所值呀。。。仲有嘅就系,唔知系因为疫情而唔请咁多侍应定系咩情况,等咗好耐都无人嚟serve。。。真心𠮶句,小妹好少对一间餐厅有咁嘅评价,写出嚟系希望餐厅可以吸取意见,再改善一下。。。
老实讲,价钱收得一啲都唔平,咁,真系物非所值呀。。。