2020-09-09
2061 浏览
邓记不嬲朋友话好食,一直想试。终于系生日时的起心肝试试。身为酸菜鱼的粉丝一定要点呢度菜。但一食真系好失望首先,酸菜唔酸,亦冇花椒香味,少少辣味都冇。好失望😞之后个酸辣粉更系败北。$78一碗但系仲衰过我系葵涌广场$20几蚊个碗。得陈醋味浓,同样没有任何辣味。不过值得一赞系服务态度非常好会定时添加茶。同都细心嘅。邓记不嬲朋友话好食,一直想试。终于系生日时的起心肝试试。身为酸菜鱼的粉丝一定要点呢度菜。但一食真系好失望首先,酸菜唔酸,亦冇花椒香味,少少辣味都冇。好失望😞之后个酸辣粉更系败北。$78一碗但系仲衰过我系葵涌广场$20几蚊个碗。只得陈醋味浓,同样没有任何辣味。仲叫咗个辣炒干锅包心菜,幸好味道是不错,做到应有的水准。不过值得一赞系服务态度非常好会定时添加茶。同都细心嘅。总括而言,大概都不会再来,喜欢酸菜鱼的朋友亦十分不推荐。但如果想静静地吃饭,环境和服务是十分ok 的。
首先,酸菜唔酸,亦冇花椒香味,少少辣味都冇。好失望😞
首先,酸菜唔酸,亦冇花椒香味,少少辣味都冇。好失望😞
仲叫咗个辣炒干锅包心菜,幸好味道是不错,做到应有的水准。
不过值得一赞系服务态度非常好会定时添加茶。同都细心嘅。