2019-07-31
铜锣湾食晚饭,当然系同女友一齐啦⋯⋯今日落雨,又唔想周围行,所以是是但但就喺希慎上面食,间间都要排队,见到有依间罗麦记冇乜人,心谂喺希慎开得都唔会太差,但系无乜人食,始终系有少少伏...侍应的态度一般,感觉应该系part-time所以唔会太投入餐牌就系一般茶餐厅餐牌,所以叫咗个干炒牛河、焗猪扒饭,加$25有小食,加咗一碟菜心同埋猪颈肉碟菜心$25得几条,少少哋都唔紧要,但系好老又多渣,云吞面舖嘅油菜绝对系好好多$25 五块猪颈肉,比较硬避风塘炒牛河,我以为系干炒牛河啦,但系佢冇味道,牛肉亦都好似橡筋焗猪扒饭上面有粒蕃茄仔,我好钟意食蕃茄,一咬落去「臭嘅」🤮个饭就冇事,所以费事换啦埋单𠮶时明明见到外面有个牌写着,用汇丰卡食满$200有消费回赠10%,但系我俾咗现金,同收银讲,佢话比咗现金就冇得转比卡😡依间野唔会再去!
侍应的态度一般,感觉应该系part-time所以唔会太投入
$25 五块猪颈肉,比较硬
焗猪扒饭上面有粒蕃茄仔,我好钟意食蕃茄,一咬落去「臭嘅」🤮
个饭就冇事,所以费事换啦
依间野唔会再去!