2019-07-16 1324 浏览
今日同个朋友仔两个去撑枱脚, 个朋友仔就揸车嘅,所以去边一头食都冇乜所谓, 但系我哋都唔系去咗好远嘅地方 去咗荔枝角尚算系新开嘅商场。 呢间嘢系朋友仔是但喺openrice度揾嘅 ,咁又即管试下啰。串烧我哋净系嗌咗两串牛舌同埋一串冬菇, 不过不失啦唔系特别好但系又食得入口有一个八爪鱼唔记得影相食够400蚊送八爪鱼鱼生四片加枝豆寿司就嗌咗枱上面𠮶啲 , 𠮶两只牡丹虾寿司就比较贵,咁样就已经一百零几蚊其实加埋一就即系百二蚊两件寿司饮品我哋嗌咗佢嘅特价饮品48蚊买一送一,即系有两杯我哋要咗呢个乳酸梳打再叫咗呢一个 天妇罗 , 番薯南瓜天妇罗 , 南瓜ok番薯就薄到好似薯片咁谂谂下仲有嘢冇影相就系炸蚝不过唔影都罢啦,因为其实只豪超细粒但系𠮶个外面𠮶团嘢就超厚好难食两个人埋单六百蚊其实嘢食真系好一般 如果唔系我哋做book房有间房我谂今次会劣评但由于坐位舒服两个人有间房仔所以都ok啦

有一个八爪鱼唔记得影相食够400蚊送八爪鱼鱼生四片加枝豆