2010-09-16
饿起上黎唔知点解PIZZA个样标左我眼前!!!!今晚就决定去食PIZZA啦!!!!PIZZA HUT既装修间间都好好!!新都城呢一间都唔例外!门口KEEP住有个WAITER 负责带位我一个人去到,铺头都几多人但系我都唔洗等位,我朋友味咁快到,我自已坐左入去成半个钟味落ORDER但系都冇人对我白眼不过唔知点解佢比左四份MENU我明明得我一个人系度同埋都系得两个人食野姐,,ANYWAY睇下佢有D咩PROMOTION先都咁耐冇黎食啦。。都仲系,如果有HSBC信用卡会有DISCOUNT。。。我第时出左黎做野一定要快D申请番张HSBC信用卡先得,,,因为真系好抵。。如果叫二人套餐会有5折㖞。。。。ANYWAY,I HAVE NONE CREDIT CARD。FORGET IT朋友黎到。两个女仔决定叫一个细芝心批同一个STARTER食下! FISHERMEN‘S FAVORITE (S)($96+$12转芝心批)好少叫THOUSAND ISLAND系列既PIZZA。但系朋友唔想食茄丈。就试下呢个啦!!呢个PIZZA有TUNA,蟹柳,PINEAPPLE,洋葸,青椒。。个人系比较喜欢有D 洋葸呀青椒呀
饿起上黎唔知点解PIZZA个样标左我眼前!!!!
今晚就决定去食PIZZA啦!!!!
门口KEEP住有个WAITER 负责带位
我一个人去到,铺头都几多人但系我都唔洗等位,
不过唔知点解佢比左四份MENU我
明明得我一个人系度同埋都系得两个人食野姐,,ANYWAY
睇下佢有D咩PROMOTION先都咁耐冇黎食啦。。
都仲系,如果有HSBC信用卡会有DISCOUNT。。。
如果叫二人套餐会有5折㖞。。。。
个人系比较喜欢有D 洋葸呀青椒呀平衡一下食PIZZA咁肥既野而有既罪悪感。。。
呢个PIZZA既质素同一向食开既差不到。。一向PIZZA HUT既PIZZA QUALITY都KEEP住系好好。。。冇令我失望。。。但系如果D CHEESE可以再做热D就好㕸~不过可能我太耐冇食PIZZA既关系。。。有D觉得唔够TIM。。早知叫个大架啦。。。。
挪威三文鱼卷($42)
本身落ODER谂住叫左个PIZZA已经太过HEAVY
谂住叫呢个STARTER ,好似几FRESH咁。。。。
但系真系令人CALL NOW YEAH!!!
唔知点解系我地食个PIZZA食到一半佢先上。。。
佢唔上我都唔记得左我叫左个STARTER TIM呀。
仲要系超细份。!!一D都唔值$42!!!
D SAUCE又一D都唔夹。。!!不过佢D SAUCE系ON SIDE既。。
如果唔系真系食都食唔落。。。
两个女仔唔知做咩好好胃口食完唔够喉。。。再叫多左一个
咖喱千岛海鲜卷$48食!
个卖相就唔错啦。。。但唔系做得特别好味。。个皮又唔够脆。。D料又唔系多。。
都系唔抵食。。。
朋友再叫做一杯热饮。。最后$214埋单。。哈。。。早知我地食咁多野。。。。
不如一开始就叫二人套餐啦。。有STARTER,PIZZA,DESSERT加野饮都系$188姐。。
不过。。叫左三样野食都真系只系得PIZZA好味
下次都真系只系叫PIZZA食好啦。。。!