今日黎到间日式料理店,一入门已经觉得𠮶份温馨渗晒全身。仿佛置身东京小巷,秋风扑面嚟嘅感觉。服务员笑容满面,感觉到佢哋嘅热诚。我点嘅拖罗鱼腩蓉丼真系好出色,鱼腩肥美得嚟唔腻口,与饭粒嘅恰到好处嘅软硬搭配得好天衣无缝。饭嘅温度啱啱好,吸收咗鱼腩嘅油润,每啖都叹为观止。😍😍身边朋友𠮶碗牛肉丼攞嚟闻都觉得香味扑鼻,佢食完都系一脸满足。面豉汤仲要特别提一提,够哂浓,喝落暖笠笠,啱晒嚟暖暖胃。😋😋仲有串烧,每串都炭香四溢,一啲都唔会干柴。尤其系牛舌,厚切且外焦里嫩,肉汁丰富,完全符合我对完美串烧嘅想像。😋盐烧三文鱼鳍亦都酥脆得黎,呢个真系意想不到嘅惊喜。不过话说番吞拿鱼拼盘,每块鱼腩都新鲜得黎分量十足,同啲小卷配埋,每啖都系鲜。噉嘅好味道,实在令我好难忘怀。 下次再黎,我会早啲book位,确保可以再次品尝到这份美食。 👍🏻