2025-01-23
今次黎到九龙湾既nocino,食下呢个充满cheese既一餐😋😋,cheese 大好者不可放过!佢lunch 1set3款168$加1🤨🧐个人认为物超所值既!前菜叫左个Pistachio arancini 佢其实系一个炸饭尼既!外表脆脆,内里就系risotto +cheese+mortadella(义式肠)既配搭!1粒已经好满足!主菜 Reginette呢个真系网路上果d foodie 邪恶爆芝超creamy既综合体!佢系偏咸既..用上mascapone 及Parmesan 两款cheese配搭上波浪面…好味!亦因为有naduja (另一款意式肠)既肉粒同reginette既口感,中和一下,我先可以将咁邪恶既野清碟!😋😋女仔叫呢个真系要同人share🤣🤣Dessert Tiramisu呢个tiramisu 睇图都可以睇得出佢跟番呢间餐厅既主题—creamy 风😆超级creamy! 咖啡同酒味都不俗!
佢lunch 1set3款168$加1🤨🧐
个人认为物超所值既!
前菜叫左个Pistachio arancini
主菜 Reginette