2009-11-14
今日同亲爱既女同妈妈去左而间野食饭兼提前庆祝妈妈生日~本来念住去UCC~但系佢要收成$100 开饼费~ 贵到痴线~所以转去而度~反而个VIEW仲正~服务态度都好好~一入到去虽然坐唔到海景位~反而系角落位仲好~冇人打扰~气氛暗得黎几浪漫~情调一流~可能系酒吧唔会有人唔饮酒既关系~佢剩系俾左张饮野既MENU我~ 我问佢想要食野既MENU先俾我~ 当我地决定左食咩之后~前后起玛有人黎问左我地几次饮咩~我叫左焗猪扒饭~妈妈叫左茄汁鲜虾意炒~阿女叫左焗薯皮~我个焗饭除左酸左少少之外~猪扒都几"念"~饭都几香口~亦都芝士系面~份量亦不少~$68 系而个地方我觉得差不多~反而妈妈觉得佢个汁太酸~ 至于阿女个薯皮就话不错~之后因为我预早放左个蛋榚俾间铺~佢唔洗收我钱之余~ 后尾仲俾左3只碟同叉我食蛋榚~态度好到不得了~虽然佢系咁烦我问我饮咩~搞到我都唔好意思~最后卖单212~ 都OK LA~
当我地决定左食咩之后~前后起玛有人黎问左我地几次饮咩~
我叫左焗猪扒饭~妈妈叫左茄汁鲜虾意炒~阿女叫左焗薯皮~
反而妈妈觉得佢个汁太酸~ 至于阿女个薯皮就话不错~
最后卖单212~ 都OK LA~