2017-06-21 914 浏览
因系太子上堂,所以系附近揾食。同男朋友谂住行去深水埗,俾我地见到呢间酒吧。睇到佢啲menu又几吸引,灯光又几浪漫下,所以就决定入去试下。男朋友想食炸鸡,点左韩式酱油炸鸡腿离远都闻到好香,鸡腿炸得好靓,size不大,但件数都几多,咸甜适中,如果钟意饮啤酒既人,配埋一齐食,一流!日式炒杂菜出亲街食饭都食肉多,见到呢度有炒菜,所以叫左。以为佢系普通椰菜加啲菇,点知有3色椒,炒得岩岩好,带点脆!我好快就KO左佢。蒜香肉粒炒长通粉平时见到有干炒义大利面粉都会叫,所以叫呢个炒长通粉都唔例外。以为佢会辣,点知又唔会,啲肉碎仲几野味,长通粉口感QQ,我好钟意。如果蒜味重啲就更好啦!忌廉汁大虾三文鱼意大利饭配巴马臣芝士一放上台,就闻到好香既奶味,卖相仲好吸引,份量都几多。初时以为系新鲜已煮熟既三文鱼,但原来系烟三文鱼,味道偏咸左啲,而大虾够新鲜,食到好弹牙。意大利饭煮得软硬适中,忌廉汁都好够,食完唔会腻,好欣赏!呢度坐得几舒服,个位又够大。下次一大班朋友gathering应该会再来呢一度!而且呢度仲有飞镖可以玩!
因系太子上堂,所以系附近揾食。

男朋友想食炸鸡,点左韩式酱油炸鸡

日式炒杂菜

蒜香肉粒炒长通粉

忌廉汁大虾三文鱼意大利饭配巴马臣芝士

呢度坐得几舒服,个位又够大。
下次一大班朋友gathering
应该会再来呢一度!而且呢度仲有飞镖可以玩!
2017-06-11