2016-03-31 618 浏览
系铜锣湾行完街过左湾仔揾好野食,记得之前有fd介绍过酒吧街有间酒吧啲野食好味,所以就去左burger joy食好野~Burgers嘅款唔算多,但有for vegetarian嘅burgers所以都岩vegetarian嚟食美味嘅汉堡最后叫左两个burgers同一个薯条,仲有一杯野饮个burger比较细,但适合女士食,用纸盒包住好方便食佢个包应该有焗过,好香同好松软两款包入面都夹有洋葱、蕃茄、青瓜片、生菜,咬落去除左包同肉嘅口感之外,仲有好爽口嘅配料,令到个burger口感好丰富呢个系cheese burgers, 佢个芝士唔算好流心,汉堡肉都唔算厚,但系就好juicy好多汁如果佢加多啲芝士就好呢个系single burgers, 冇左芝士,但配上千岛汁又另一个味道酸中带点甜,几特别佢个汉堡肉冇cheese burger果个咁juicy, 但都一样好味Milkshake连薯条一set叫就60$,再加10$就有芝士好邪恶嘅芝士薯条薯条份量好多将已融嘅芝士淋上脆卜卜嘅薯条上面,佢个芝士好滑,好易入口Cream and Cookies Milkshake 上面吱满cream再放左块orea系到
所以都岩vegetarian嚟食美味嘅汉堡

最后叫左两个burgers同一个薯条,仲有一杯野饮
个burger比较细,但适合女士食,用纸盒包住好方便食

佢个包应该有焗过,好香同好松软

,令到个burger口感好丰富
Cheese Burger
如果佢加多啲芝士就好
Single Burger

酸中带点甜,几特别

Melt Cheese Fries
好邪恶嘅芝士薯条
薯条份量好多

将已融嘅芝士淋上脆卜卜嘅薯条上面,佢个芝士好滑,好易入口
Milkshake Cookies and cream
再放左块orea系到
好似食紧雪糕咁,cream嘅味比较重,钟意食cream嘅我觉得好好饮
Buffalo Wings
食完薯条同汉堡包之后仲未够饱
所以就叫多个鸡翼
呢个系水牛城辣鸡翼,我觉得佢有啲过辣,但个汁辣得嚟又带点酸
仲配一个blue cheese嘅酱,如果点左个芝士酱就冇咁辣,个味仲好㚒添
Cheese Burger
Single Burger