2017-08-06 5519 浏览
真系唔明边个发明返工㗎?返工真系好攰呀,我好想开个Post求包养呀(一定要畀M佬知)!但现实系未被包养之前,我仍须努力!系努力嘅同时,放工都要松一松。今日就约埋同事放工去深水埗DW Lounge Happy Hour啦,我哋叫咗Stella同Strawberry Punch,喺边饮酒嘅同时,仲可以玩飞标、游戏机、board game或者唱下K!玩完饮完正想转场Dinner,原来呢度都有嘢食叫,仲系自设厨房,唔似一般酒吧咁叫外卖,由隔离街行过嚟就算。因为我哋仲想继续饮,所以都系留喺度食算喇。但又估唔到呢度嘅嘢食又几唔错㖞!黑松露薯条炸到脆卜卜嘅薯条,外脆内软,好有口感,加埋浓香嘅黑松露,绝对唔错。黑椒蒜香牛柳粒浓烈嘅黑椒同蒜令成碟牛柳粒加晒分!一啖一口牛,系佐酒嘅一流选择。Ocean Treats Focaccia Pizza咩叫Focaccia?听店员讲,原来系一种意大利包,包身较厚,十足厚多士一样。上枱喇!包身真系好厚,呢个Pizza嘅配料好多,有虾、三文鱼、蕃茄、青瓜、芝士、带子、蘑菇、洋葱,食材够多,食落好有口感之余,包边仲好香脆!忌廉汁芦笋三文鱼长通粉好香嘅嘅忌廉汁香味,三块大
Stella
Strawberry Punch

忌廉汁芦笋三文鱼长通粉

好香嘅嘅忌廉汁香味,三块大大片嘅烟三文鱼,同埋鲜绿色嘅芦笋,仲有车厘茄、洋葱等,卖相好靓。忌廉汁比例啱啱好,够晒Creamy㗎!

黑松露野菌烩意大利饭

黑松露配野菌真系无敌之选!软硬适中嘅意大利饭,配合埋黑松露野菌,呢个选择真系无得输,好好味呀!
2017-07-03
Stella