之前Rosewood 食下午茶,入面份scone 好好食,但Rosewood 下午茶唔易book, 所以想再食好食嘅scone有啲难度,之后朋友见到Sam’ Kitchen 嘅scone 都好多好评,于是我哋就约埋一齐再试😋本身我哋谂住买一set box set share, 但box set 有两个scone 有一份clotted cream , clotted cream 唔够喉,想散买一份clotted cream 又唔俾,最后我哋一人买左一份box set . 大家返去焗热试完都觉得好一般,够松,有蛋香但少少牛油香都冇,去同样K11 MuseA 入面嘅 Curator by Lex Art Cafe 嘅scone 好食好多

外卖自取