餐厅: 殷悅
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
屋企人好钟意黎呢间酒店嘅中菜厅饮茶🥰今日朋友从外国返港,特登带佢嚟试吓~估唔到平日嚟都咁多人,好彩只系等左一阵就好快被安排入座😎提提大家:星期六日系好多客人~我自己通常提早几日book位!!* 平时都无特登request窗边位,咁岩今次被安排到窗边位置🥰 Lucky day~ (好开扬好靓呀✨)* 比一月黎既时候,好似多咗几款新点心~ 样样都想食🤤最后我地一行4人,叫左10样食物~·芦笋鲜虾饺 ·蜜汁叉烧包·龙虾汤鲜竹卷 ·七味脆豆腐·酥炸龙皇须·芝味妃子笑·烧汁和牛锅贴·意大利黑醋红海蜇花·花雕醉鸡·冻香芒布甸* 芦笋鲜虾饺,好似乒乓波咁大粒,入边啖啖虾肉好爽口😍 最钟意系佢个皮唔系好厚 (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)*龙虾汤鲜竹卷 ,鲜腐竹炸到脆卜卜 ,加上龙虾汤系出奇地咁夹👍🏻 食得出系新鲜整出嚟,唔系预先整定再分出嚟~ (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)*烧汁和牛锅贴,我记得上次黎系冇呢个嘅~应该系新品,见到隔篱枱食得咁滋味,忍唔住都叫左黎试~锅贴入边充满肉汁🤤 好味好味~ (⭐️⭐️⭐️⭐️)*芝味妃子笑 ,我哋一路都估系甜品~点知原来系虾胶入边有流心芝士😂 热辣辣好好食,而且个卖相好靓😄(⭐️⭐️⭐️⭐️)* 七味脆豆腐 &
屋企人好钟意黎呢间酒店嘅中菜厅饮茶🥰
今日朋友从外国返港,特登带佢嚟试吓~
估唔到平日嚟都咁多人,好彩只系等左一阵就好快被安排入座😎

* 比一月黎既时候,好似多咗几款新点心~ 样样都想食🤤

最后我地一行4人,叫左10样食物~
·芦笋鲜虾饺
·烧汁和牛锅贴
·意大利黑醋红海蜇花
·花雕醉鸡
·冻香芒布甸

*烧汁和牛锅贴,我记得上次黎系冇呢个嘅~
应该系新品,见到隔篱枱食得咁滋味,忍唔住都叫左黎试~
锅贴入边充满肉汁🤤 好味好味~ (⭐️⭐️⭐️⭐️)

*芝味妃子笑 ,我哋一路都估系甜品
点知原来系虾胶入边有流心芝士😂
热辣辣好好食,而且个卖相好靓😄
(⭐️⭐️⭐️⭐️)

* 七味脆豆腐 & 酥炸龙皇须 ,就算黎到唔系即刻食,都好脆好香口 😋 而且鱿鱼须好大条,一啲都唔小家😆 (⭐️⭐️⭐️⭐️)

*意大利黑醋红海蜇花 ,海蜇头同云耳好爽口😋
而且用咗意大利黑醋,酸酸甜甜咁好开胃~
(私心⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)

*花雕醉鸡,本身自己唔系太钟意食醉鸡呢类嘅食物,因为觉得太重酒味🥲
但呢个我又觉得OK,酒味唔会过多,而且啲鸡肉好鲜嫩👍🏻 (⭐️⭐️⭐️)

*香芒布甸,最后梗系要食返个甜品啦,每次黎都会食呢个布甸🍮
入边劲多芒果肉, 而且个布甸口感唔会好粉🥰超钟意~
(⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)

🥲🥲食得太开心唔记得影张单,但系汇丰信用卡付款有85折~
四个人连埋茶芥加一折左 total $929.7
个人觉得以酒店质素嚟讲,系好抵食😋 又好好味~
2023-03-29
用餐优惠