2021-07-05 108 浏览
今次同朋友经过佐敦,就想揾个地方Hea下、倾吓计,而我哋又想食甜品,所以就嚟到呢一间出名食Tiramisu嘅Cafe可惜因为我哋太迟过嚟,tiramisu就卖晒呢度空间都几大,但座位唔算太多,若果假日玩经常都要排队,而今日系平日,所以相对人流比较少。我分别叫咗佢哋嘅flat white, 热朱古力, 柚子蛋卷呢度嘅咖啡都有唔同种类可以选择,除咗咖啡之外仲有茶或者朱古力等等其他饮品!呢度有咖啡饮落去都相对比较nutty朱古力饮落去都几好饮,有浓郁嘅朱古力味,上面仲有少少朱古力碎而佢地嘅柚子蛋卷系同另外一间IG shop一齐推出,食落去都可爱又浓郁嘅柚子味道,啲cream都好柔滑☺️食落去都好唔错个人应该会再返嚟,因为我仲未试到佢哋最出名嘅超tiramisu

可惜因为我哋太迟过嚟,tiramisu就卖晒

呢度空间都几大,但座位唔算太多,若果假日玩
经常都要排队,而今日系平日,所以相对人流比较少。

呢度有咖啡饮落去都相对比较nutty

Flat  white