2024-01-24 61 浏览
今日喺朋友介绍吓,嚟咗呢一间由酒店厨师主理嘅外卖店试吓,虽然佢只做外卖,但系都好方便,可以电话落单,预啱时间,15分钟后佢就可以去到拎,而佢主打印度嘢食,类别都多,有薄饼、咖喱、pizza等等,而我哋就试咗呢几样12吋印度乳酪芝士Pizza材料非常丰富,有菠萝、粟米、青椒等等,仲有一层好均匀嘅芝士,味道非常之香,值得一赞嘅系佢嘅印度乳酪,呢个乳酪味道非常之细腻,加埋落个Pizza度,无论系口感定味道,都有更丰富嘅层次印度羊肉煎饼薄薄嘅外皮包住啖啖嘅羊肉,另外佢仲配咗一种辣辣地嘅印度酱料,搽咗喺个煎饼上面,更加突显出羊肉嘅味道印度大蒜烤饼呢个烤饼嘅size都几大,除咗蒜之外,佢仲有葱,葱同埋蒜嘅配合,令到个烤饼更加香,好食到唔到📍 Pizza and Spices (荃湾)📍荃湾马角街8号新丰工业大厦1楼9号厨房☎️90877319

12吋印度乳酪芝士Pizza

印度羊肉煎饼

印度大蒜烤饼

📍 Pizza and Spices (荃湾)
📍荃湾马角街8号新丰工业大厦1楼9号厨房
☎️90877319