2022-08-06
我哋一行四人Book好位,但因为𠮶日泊车问题迟咗10分钟。未坐低个哥哥已经话「你哋都系要三点走㗎㖞! 」,我哋都系谂住坐半个钟,冇谂过要去坐足你一个钟,态度劲差,好似去咗茶餐厅咁。我朋友谂住先叫一件蛋糕,然后再睇吓饮乜。个哥哥即刻指住个餐牌话「每人都要嗌一杯嘢饮㗎㖞,写住㗎!」。你杯杯野都70 80蚊,比少小时间睇下先都得挂,叫迟一阵唔使西面吖!好似犯法咁!隔离group人嚟多咗一个人,明明室内有位,都唔俾人坐,要人坐出面。30几度呀,军训咩!埋单一个人大约$150 ,加多几十蚊已经可以去到半岛hightea,重点系全程感觉十分差,坐得好唔舒服。食物饮品质素极度普通,服务态度差。装修特别咩?周围都有。要大自然,买杯咖啡上山饮都无咁嬲!特别嘅Cafe多的是,无需要为咗打个卡,影张相,去呢度,仲要比蚊咬到七彩!支持小店,但唔会支持,一间质素差但自己搞到以为自己好罕有嘅小店。