2021-03-28
细,唔代表装潢一定hea!首先外墙大大只字NMNL已经够抢眼,够晒街头风~细心一睇舖头门口旁仲有一个outdoor位,摆满植物,好似一个小森林咁,夏天唔怕热嘅朋友可以坐户外,几有feel~意外发现原来店主仲特去过日本读蓝带进修厨艺😱所以话冇难食的餐厅,只有唔用心的餐厅😌但都提提想打多啲卡的朋友,可以考虑去石硖尾𠮶间😉~果度有大大幅主题墙同埋玻璃窗,满足晒你个胃同眼!𝙁𝙤𝙤𝙙🍔炸鱼他他酱汉堡配薯条 $88汉堡够大个得黎炸鱼又够脆,仲多汁到一路食一路跌,够晒份量😋薯条系幼身,用红椒粉同芝士碎调味过,脆得嚟唔会太干太老~🧀黐线芝士黐住芝士治 $78啲芝士真系多到黐线。因为红菜头的关系系粉红色的三文治。系热辣辣上,但芝士已经系呈半凝固状态,冇体验到佢拉丝个下🥲上面仲有好多芝士碎喺面!咁多芝士本身都惊会好咸,但食落有一有啲都唔咸㖞,搞到我唔觉得腻食晒两件!黐线🥺🥺𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠𝙨🍌酒鬼焦糖冧酒香蕉 $69第一啖感觉焦糖都几抢戏,印象中店内另一杯有焦糖嘅奶昔都系差唔多味~冧酒味就系后面先出场,香蕉味都足,整体饮落去系几饱肚~奶昔都几大杯,衬埋啱啱嘅邪恶嘢食,一次过饮晒就真系会饱咗少少啦🤏🤏🥶邪恶嘅嘢系
𝙁𝙤𝙤𝙙
🍔炸鱼他他酱汉堡配薯条 $88
🧀黐线芝士黐住芝士治 $78
𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠𝙨
🍌酒鬼焦糖冧酒香蕉 $69
邪恶嘅嘢系人都钟意,难得呢间样样邪恶得黎又整得出色,唔系求其乱加!只系唔可以太贪心一次过嗌太多😉。食完野嗌杯酒沟奶昔都唔错~NMNL已经系Jenny 第二次回头,绝得值得推介👍🏻
@hungry_meanjen
𝙋𝙝𝙤𝙩𝙤 𝙨𝙥𝙤𝙩