2023-06-23 69 浏览
🍲难得放假就要慢慢食一餐好嘅!甘多朋友最适合就系打边炉,👯👯可以一边食一边倾。呢间酒锅服务真系唔错,且好多食物种类同款式选择,而且食物味道都好啱我哋。系招牌酒火入锅当然要点,🔥店员会在锅上点火,好似杂技表演甘,💃💃而汤底就用料十足。我就最中意四川麻辣锅,富麻辣香且带香口味道。食肉兽嘅我点咗个牛魔王拼盘,呢个推荐大家要试,👯‍♀️入面有安格斯牛,韩牛,牛柳粒,手切肥牛,个系一片片,全部摆得靓靓上枱,放落去滚1-2分钟就ok,肉质嫩口,脂肪唔多,味道唔会太膻,好新鲜因为食到好香嘅肉味,而且好滑! 其他还有:🥣🥣✅蔬菜拼盘✅手打墨鱼丸✅金沙咸蛋脆炸鲜鱼皮✅全部都好新鲜,啲肉系弹牙,海鲜同埋蔬菜都好新鲜! 我还要赞下个装修,好似入左皇宫甘,D 新式喷画都好靓,最适合文青打卡!

其他还有:🥣🥣
✅蔬菜拼盘
✅手打墨鱼丸
✅金沙咸蛋脆炸鲜鱼皮
✅全部都好新鲜,啲肉系弹牙,海鲜同埋蔬菜都好新鲜!